Trycka egna T-shirts

Har du börjat tröttna på att alla dina t-shirts ser likadana ut och att det är återkommande mönster på dem? Eller vill du ha en t-shirt med ett mönster som du inte hittar i någon affär hur mycket du än letar? Oavsett varför du vill skapa din unika t-shirt så är det inte så svårt som det kan låta. Dessutom kan du själv bestämma motiv och färg helt och hållet. Därmed behöver du inte anpassa dig till trender och klädbutikers utbud. 

Image
Image

Hur gör man?

För att trycka egna t-shirt behöver du en t-shirt, en idé, strykjärn, skrivare och transferpapper. Du kan enkelt klicka hem transferpapper på nätet och komma igång med att trycka dina egna T-shirts så fort som möjligt. Du kan till exempel trycka tränings-t-shirts till ditt träningslag eller trycka partner-t-shirts för dig och din partner som ett tecken på kärlek. Om du gör t-shirt själv är det dessutom bara du, och möjligtvis några andra, som har just den t-shirten. 

Det du gör är att skapa ditt motiv och sen skriva ut det på transferpapper. Sen klipper du ut ditt motiv som du vill ha tryckt på tröjan. Det sista steget är att fästa trycket med hjälp av värmen från ett strykjärn. Se till att vara försiktig eftersom strykjärnet måste vara väldigt varmt. Stryk i några minuter och låt sen t-shirten och trycket svalna helt innan du flyttar t-shirten någonstans. Ett tips är att hålla i en kant av transferpappret så att det inte flyttar på sig när du ska stryka.