Stilig till sjöss

Ibland kan det svida lite väl mycket i plånboken då man ska köpa ett par skor, speciellt om du vet att du endast kommer använda dem i träning och sportsammanhang. Något som kan vara bra att veta om är att du idag faktiskt inte behöver se en sportsko som en sko du bara kan ha till träning, utan du kan exempelvis även ha dina sportskor även när du är på båten. Tack vare att träningsskor är så pass bra och bekväma kan du använda dem i princip när som helst, det speciellt nu när modellerna bara blir snyggare och snyggare!

Image

Om du som har en båt tänker att du inte kommer kunna matcha dina nya träningsskor med några seglarkläder är det dags att tänka om. För det finns faktiskt kläder som du kan känna dig stilig men samtidigt bekväm i när du är ute till sjöss. Så mixa och matcha dina nya skor med sköna och snygga seglarkläder som bland annat finns här! Du kan till exempel matcha dina färger på kläder med färgerna på din båt. Oftast är det mycket vitt, blått och rött, men du kan såklart välja det som just du vill ha och trivs i.

Funktionalitet

Det allra viktigaste är att det du har på dig när du är ute på båten är funktionellt, inte minst det du har på fötterna. För när du är ute på båten står och går du väldigt mycket. Därför är det bra att ha ett par skor som är bra för din rygg och som har bra dämpning. Det finns även andra kvaliteter som du numer inte behöver sålla bort för att du vill köpa ett par snygga skor. Numera finns det nämligen skor och kläder som är både snygga och funktionella.

Image